Warme verticaaldagen achter de rug

15 september 2016

13, 14 en 15 september vonden de Verticaaldagen Benelux plaats. Onder zeer warme omstandigheden (woensdag een temperatuur gemeten van 37 graden!) konden Nederlandse en Belgische importeurs en verhuurbedrijven van hoogwerkers, verreikers en minikranen hier hun producten en diensten presenteren.

Ook Omega was van de partij en heeft onder andere het assortiment van Snorkel gepresenteerd. Daarnaast heeft Omega de zelf ontworpen en gebouwde hoogwerker TS-105 laten zien. In combinatie met de vernieuwde dienstverlening waren veel bezoekers onder de indruk van het totaal aanbod van Omega Group. Zo wisten enkele bezoekers niet dat Omega Group écht een totaalaanbod voor hoogwerkers en verreikers heeft; van verkoop tot onderhoud en van keuringen tot verhuur, bij Omega kan men voor alles terecht. Al met al kan Omega met een warme blik terug kijken op de verticaaldagen.

Heeft u Omega Group gemist tijdens de Verticaaldagen? Geen probleem! Neem contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>