Omega Rent offerte aanvraag

Via het onderstaande formulier kunt u geheel vrijblijvend bij OMEGA RENT een offerte aanvragen. Wanneer u het formulier naar ons heeft verzonden nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Wilt u liever direct contact met een van onze servicemedewerkers? U kunt ons altijd bellen via telefoonnummer 0174-525990.


UW GEGEVENS

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Adres


GEGEVENS MACHINE HUUR

Wat wilt u huren? (verplicht)
SchaarhoogwerkerMasthoogwerkerTelescoophoogwerkerKnikarmhoogwerkerAanhangwagen hoogwerkerVerreikerHeftruckAluminium snelbouwsteiger

Wat moet de minimale werkhoogte zijn?
Meter

Welke hefcapaciteit is vereist?
kg

Welke aandrijving heeft uw voorkeur?
DieselElektrischGeen voorkeur

Huurperiode
Begindatum Einddatum

Opmerkingen


Ik ga er mee akkoord dat OMEGA RENT mijn gegevens gebruikt voor het opstellen van een vrijblijvende offerte. Deze offerte verplicht mij tot niets. Ik sta toe dat OMEGA RENT mij mag benaderen voor een aanbod naar aanleiding van de gegevens die ik heb ingevuld in dit formulier.