Totaalaanbod met de beste service

 

Service

OMEGA RENT streeft altijd naar de hoogste kwaliteit! Ondanks onze strenge eisen aan de machines kan het voor komen dat een storing optreedt. Dit komt voor u altijd ongelegen en dat begrijpen wij. Daarom staat ons team van specialisten altijd voor u klaar om bij storingen direct ter plaatse te komen. Wij zorgen ervoor dat uw werk zo min mogelijk vertraging oploopt.

 

Veiligheid

Bij OMEGA RENT worden er strenge eisen gesteld aan de veiligheid van ons materiaal. Zo wordt al ons materiaal regelmatig gekeurd door onafhankelijke partijen en zijn onze medewerkers in het bezit van een VCA-certificaat. Daarnaast geven wij desgewenst bij iedere machine een uitleg aan de klant.

 

Opleidingen

Geen ervaring met hoogwerkers? OMEGA RENT biedt in samenwerking met onze opleidingspartner trainingen en cursussen aan, die het werken met de hoogwerker versoepelen. Informeer naar de mogelijkheden bij onze specialisten.

 

Transport

Het transport van de machines is volledig in eigen beheer, het resultaat daarvan is dat wij efficiënt, snel en zonder tussenkomst van een externe partij de gehuurde machine(s) bij u kunnen leveren. Al het transport wordt gedaan door onze eigen chauffeurs, die de machines van binnen en buiten volledig kennen. Zij geven u, wanneer u dit op prijs stelt, een uitgebreide instructie voor de machine zodat u direct aan de slag kunt. De kosten voor het transport worden in overleg vastgesteld.

 

Verzekeringen

Veiligheid staat bij OMEGA RENT hoog in het vaandel. Materiaal verhuurt door OMEGA RENT is daarom inclusief een WA- & cascoverzekering. De premie voor deze verzekering bedraagt 8% van de bruto huursom.