Nieuws


OMEGA RENT houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het bedrijf, maar uiteraard ook van buiten het bedrijf. Wij volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen nauwlettend. Dit zorgt ervoor dat wij u snel en efficiënt kunnen helpen, ook als u speciale wensen heeft. Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwsberichten.

Nieuw in de verhuurvloot: Manitou 100 VJR

15 oktober 2016

Omega Rent heeft een nieuwe machine aan de verhuurvloot toegevoegd! De Manitou 100 VJR is een verticale masthoogwerker met een capaciteit van 200 kg en een werkhoogte tot 9.9 m. Deze hoogwerker is geschikt voor onderhoudswerkzaamheden binnen en buiten op gestabiliseerde ondergronden. Dankzij de compacte afmetingen past hij goed door deuren en kan de machine gemakkelijk gebruikt worden op nauwe plaatsen. Met zijn jib, die tot 70° omhoog en omlaag kan draaien, en zijn toren, die 355° in de rondte draait, is deze masthoogwerker een van de beste op de markt. De hefmasthoogwerker is voorzien van non-marking banden en laat dus geen sporen achter op vloeren.

MANITOU

Warme verticaaldagen achter de rug

15 september 2016

13, 14 en 15 september vonden de Verticaaldagen Benelux plaats. Onder zeer warme omstandigheden (woensdag een temperatuur gemeten van 37 graden!) konden Nederlandse en Belgische importeurs en verhuurbedrijven van hoogwerkers, verreikers en minikranen hier hun producten en diensten presenteren.

Ook Omega was van de partij en heeft onder andere het assortiment van Snorkel gepresenteerd. Daarnaast heeft Omega de zelf ontworpen en gebouwde hoogwerker TS-105 laten zien. In combinatie met de vernieuwde dienstverlening waren veel bezoekers onder de indruk van het totaal aanbod van Omega Group. Zo wisten enkele bezoekers niet dat Omega Group écht een totaalaanbod voor hoogwerkers en verreikers heeft; van verkoop tot onderhoud en van keuringen tot verhuur, bij Omega kan men voor alles terecht. Al met al kan Omega met een warme blik terug kijken op de verticaaldagen.

Heeft u Omega Group gemist tijdens de Verticaaldagen? Geen probleem! Neem contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Verticaaldagen begonnen!

13 september 2016

Vandaag zijn de verticaaldagen begonnnen! Het weer werkt in tegenstelling tot de vorige editie goed mee de komende dagen, dus des te meer reden om een kijkje te komen nemen bij de crème de la crème van de hoogwerker branche in Nederland. Omega Group presenteert tijdens de verticaaldagen 2016 haar vernieuwde dienstverlening en maakt graag (opnieuw) kennis met u! Heeft u nog geen toegangsbewijs voor de beurs? Klik hier om toegangskaarten te bestellen. Wij begroeten u graag bij onze stand met nummer 419.

Nederlandse en Belgische importeurs en verhuurbedrijven van hoogwerkers, verreikers en minikranen kunnen ook dit jaar rekenen op Verticaaldagen Benelux 2016. Het driedaagse evenement wordt gehouden op het buitenterrein van Evenementenhal Gorinchem. Natuurlijk is Omega Group ook te vinden op de verticaaldagen. Het evenement vindt tegelijkertijd plaats met Bouw Compleet Gorinchem en Beton Vakdagen Gorinchem. Deze combinatie zorgt voor nieuwe en interessante samenwerkingen tussen exposanten en bezoekers van de drie vakbeurzen.

OMEGA GROUP STAND VERTICAALDAGEN   OMEGA GROUP STAND VERTICAALDAGEN   OMEGA GROUP STAND VERTICAALDAGEN   OMEGA GROUP STAND VERTICAALDAGEN   OMEGA GROUP STAND VERTICAALDAGEN