Archieven

USP’s

Veiligheid voorop

Ruime keuze

Tijdige levering

Bij storing snel ter plaatse

Nieuws


OMEGA RENT houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het bedrijf, maar uiteraard ook van buiten het bedrijf. Wij volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen nauwlettend. Dit zorgt ervoor dat wij u snel en efficiënt kunnen helpen, ook als u speciale wensen heeft. Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwsberichten.

Nieuw in de verhuurvloot: Manitou 100 VJR

15 oktober 2016

Omega Rent heeft een nieuwe machine aan de verhuurvloot toegevoegd! De Manitou 100 VJR is een verticale masthoogwerker met een capaciteit van 200 kg en een werkhoogte tot 9.9 m. Deze hoogwerker is geschikt voor onderhoudswerkzaamheden binnen en buiten op gestabiliseerde ondergronden. Dankzij de compacte afmetingen past hij goed door deuren en kan de machine gemakkelijk gebruikt worden op nauwe plaatsen. Met zijn jib, die tot 70° omhoog en omlaag kan draaien, en zijn toren, die 355° in de rondte draait, is deze masthoogwerker een van de beste op de markt. De hefmasthoogwerker is voorzien van non-marking banden en laat dus geen sporen achter op vloeren.

MANITOU

Warme verticaaldagen achter de rug

15 september 2016

13, 14 en 15 september vonden de Verticaaldagen Benelux plaats. Onder zeer warme omstandigheden (woensdag een temperatuur gemeten van 37 graden!) konden Nederlandse en Belgische importeurs en verhuurbedrijven van hoogwerkers, verreikers en minikranen hier hun producten en diensten presenteren.

Ook Omega was van de partij en heeft onder andere het assortiment van Snorkel gepresenteerd. Daarnaast heeft Omega de zelf ontworpen en gebouwde hoogwerker TS-105 laten zien. In combinatie met de vernieuwde dienstverlening waren veel bezoekers onder de indruk van het totaal aanbod van Omega Group. Zo wisten enkele bezoekers niet dat Omega Group écht een totaalaanbod voor hoogwerkers en verreikers heeft; van verkoop tot onderhoud en van keuringen tot verhuur, bij Omega kan men voor alles terecht. Al met al kan Omega met een warme blik terug kijken op de verticaaldagen.

Heeft u Omega Group gemist tijdens de Verticaaldagen? Geen probleem! Neem contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Verticaaldagen begonnen!

13 september 2016

Vandaag zijn de verticaaldagen begonnnen! Het weer werkt in tegenstelling tot de vorige editie goed mee de komende dagen, dus des te meer reden om een kijkje te komen nemen bij de crème de la crème van de hoogwerker branche in Nederland. Omega Group presenteert tijdens de verticaaldagen 2016 haar vernieuwde dienstverlening en maakt graag (opnieuw) kennis met u! Heeft u nog geen toegangsbewijs voor de beurs? Klik hier om toegangskaarten te bestellen. Wij begroeten u graag bij onze stand met nummer 419.

Nederlandse en Belgische importeurs en verhuurbedrijven van hoogwerkers, verreikers en minikranen kunnen ook dit jaar rekenen op Verticaaldagen Benelux 2016. Het driedaagse evenement wordt gehouden op het buitenterrein van Evenementenhal Gorinchem. Natuurlijk is Omega Group ook te vinden op de verticaaldagen. Het evenement vindt tegelijkertijd plaats met Bouw Compleet Gorinchem en Beton Vakdagen Gorinchem. Deze combinatie zorgt voor nieuwe en interessante samenwerkingen tussen exposanten en bezoekers van de drie vakbeurzen.

OMEGA GROUP STAND VERTICAALDAGEN   OMEGA GROUP STAND VERTICAALDAGEN   OMEGA GROUP STAND VERTICAALDAGEN   OMEGA GROUP STAND VERTICAALDAGEN   OMEGA GROUP STAND VERTICAALDAGEN

Wat wij doen

Wij verhuren
Hoogwerkers, Verreikers en Steigers
voor alle klussen op hoogte!

Bekijk ons verhuuraanbod


Bedrijfsnaam:

Uw naam:

Adres:

Postcode:

Plaats:

Bijzonderheden:

Verhuurgids 2023

 

Elk jaar brengen wij een nieuwe verhuurgids uit. Een compact, handzaam, A5 formaat boekje waarin ons gehele verhuurprogramma in staat vermeld.

Mocht u nog niet in bezit zij van onze verhuurgids, kunt u hier een exemplaar downloaden. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand formulier, laat uw gegevens achter en wij sturen u onze gids per post toe.

 


 

 

OMEGA RENT Verhuurgids 2023:

Klik op onderstaande afbeelding om de verhuurgids te downloaden.
Download OMEGA RENT 2023 verhuurgids

 

Elk jaar brengen wij een nieuwe verhuurgids uit. Een compacte, handzaam, A5 formaat boekje waarin ons gehele verhuurprogramma in staat vermeld.

Mocht u nog niet in bezit zij van onze verhuurgids, kunt u hier een exemplaar downloaden. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand formulier, laat uw gegevens achter en wij sturen u onze gids per post toe.

Totaalaanbod door krachtenbundeling

Met 5 sterke merken is Omega Group een belangrijke speler op het gebied van hoogwerkers en verreikers. Door kennis te bundelen heeft het bedrijf in de loop der jaren een uniek concept ontwikkelt waarbij kwaliteit, deskundigheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. Dit zorgt voor het vermogen om voor elke situatie waarbij hoogtewerkers worden ingezet een oplossing te bieden. Uniek hieraan is dat Omega Group in staat is om collectief met de klant mee te denken.

Het bedrijf kenmerkt zich door een grote mate van expertise en kwaliteit. De medewerkers van de verschillende onderdelen van Omega Group hebben jarenlange ervaring met hoogwerkers, verreikers en steigers. Deze ervaring in combinatie een uitstekende service zorgt ervoor dat Omega Group wordt gezien als een specialistische, betrouwbare partner met een
zeer hoge klanttevredenheid.

Interesse of vragen?

 

+31 (0)174 – 525 990
 

rent@omegarent.eu

Ons aanbod

OMEGA RENT heeft een zeer breed assortiment hoogwerkers, verreikers en steigers in de verhuurvloot. Naast de machines verhuren wij ook heftrucks en accessoires voor hoogwerkers, verreikers en steigers. Heeft u hulp nodig met uw keuze? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met een deskundig advies.

Locatie Omega Rent

Omega Rent
Leemidden 21
2678 ME De Lier


U vindt onze werkplaats, magazijn en kantoor in De Lier, direct naast de rijksweg A20.

Vanaf Rotterdam volgt u de A20 richting Den Haag/Hoek van Holland, waarna u de weg vervolgt op de N213. U komt bij een rotonde waar u de eerste afslag neemt richting de Burgemeester van Doornlaan/N223. Sla rechtsaf de Leeweg op. Na 200 meter slaat u rechtsaf de Leemidden op. De werkplaats van Omega bevindt zich na ongeveer 150 meter aan de linkerkant.

Vanaf Den Haag volgt u de A4 richting Delft / Hoek van Holland. Neem afslag 13 richting Den hoorn/De Lier/Schipluiden. Sla linksaf om de N223 richting De Lier te volgen. Volg de N223 tot de kruising Burgemeester van Doornlaan/Leehove. Hier slaat u linksaf richting Leehove. Vervolg uw weg op Leehove en sla na 800 meter rechts af richting Leemidden. De werkplaats van Omega bevindt zich na ongeveer 20 meter aan de rechterkant.

Omega

Rent

Omega Rent

Verhuur van hoogwerkers, verreikers en steigers

Totaalaanbod met de beste service

 

Service

OMEGA RENT streeft altijd naar de hoogste kwaliteit! Ondanks onze strenge eisen aan de machines kan het voor komen dat een storing optreedt. Dit komt voor u altijd ongelegen en dat begrijpen wij. Daarom staat ons team van specialisten altijd voor u klaar om bij storingen direct ter plaatse te komen. Wij zorgen ervoor dat uw werk zo min mogelijk vertraging oploopt.

 

Veiligheid

Bij OMEGA RENT worden er strenge eisen gesteld aan de veiligheid van ons materiaal. Zo wordt al ons materiaal regelmatig gekeurd door onafhankelijke partijen en zijn onze medewerkers in het bezit van een VCA-certificaat. Daarnaast geven wij desgewenst bij iedere machine een uitleg aan de klant.

 

Opleidingen

Geen ervaring met hoogwerkers? OMEGA RENT biedt in samenwerking met onze opleidingspartner trainingen en cursussen aan, die het werken met de hoogwerker versoepelen. Informeer naar de mogelijkheden bij onze specialisten.

 

Transport

Het transport van de machines is volledig in eigen beheer, het resultaat daarvan is dat wij efficiënt, snel en zonder tussenkomst van een externe partij de gehuurde machine(s) bij u kunnen leveren. Al het transport wordt gedaan door onze eigen chauffeurs, die de machines van binnen en buiten volledig kennen. Zij geven u, wanneer u dit op prijs stelt, een uitgebreide instructie voor de machine zodat u direct aan de slag kunt. De kosten voor het transport worden in overleg vastgesteld.

 

Verzekeringen

Veiligheid staat bij OMEGA RENT hoog in het vaandel. Materiaal verhuurt door OMEGA RENT is daarom inclusief een WA- & cascoverzekering. De premie voor deze verzekering bedraagt 8% van de bruto huursom.

Interesse of vragen?

 

+31 (0)174 – 525 990
 

rent@omegarent.eu

Een selectie uit ons verhuuraanbod