Snorkel

 


                    
SNORKEL Showreel 2016 Presentatie S1930E SNORKEL Elektrische schaarhoogwerkers

► SNORKEL / UPRIGHT HOOGWERKERS @ OMEGA RENT

 

OMEGA RENT heeft diverse hoogwerkers, verreikers en steigers in de verhuurvloot waaronder de hoogwerkers van triple A-merk SNORKEL. Dit toonaangevende merk fabriceert hoogwerkers en staat goed bekend over de gehele wereld. Het uitgebreide hoogwerker aanbod zorgt ervoor dat u met SNORKEL veilig en efficiënt kunt werken op op hoogtes van 2 tot 40 meter. OMEGA SALES is dealer van SNORKEL in Nederland en is dankzij de betrouwbare en veilige machines van het merk in staat op voor elke situatie waarbij op hoogte moet worden gewerkt een oplossing te vinden.

SNORKEL kent u wellicht ook onder de naam UpRight Powered Access. Deze naam zal de komende jaren verdwijnen. Alle activiteiten worden voortgezet onder de naam SNORKEL. Ook OMEGA RENT hanteert alleen SNORKEL als merknaam. Toch kan het voorkomen dat u een machine in onze verhuurvloot vindt van UpRight. Deze zijn exact hetzelfde als de SNORKEL machines. Het enige verschil is de kleurstelling en de merknaam.

SNORKEL is opgericht in 1959 door Art Moore. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis met het verzorgen van praktische oplossingen voor het veilig werken op hoogte. Het succes van de onderneming is te danken aan de kernwaarden van het bedrijf. De activiteiten van het merk zijn gebaseerd op deze kernwaarden en stellen SNORKEL in staat om op een unieke manier samen te werken met de klant. Zij focussen zich op de behoeften van de klanten en verleggen technische grenzen voor de afnemer. SNORKEL heeft de bedrijfsfilosofie “keep it simple” hoog in het vaandel staan. Zij geven daarmee aan dat zij gebruiksvriendelijke, robuuste hoogwerkers bouwen die doen wat ze moeten doen. OMEGA RENT heeft diverse SNORKEL machines in de verhuurvloot die een lange staat van dienst hebben. Ook voegen wij regelmatig nieuwe machines aan onze verhuurvloot toe, om zo in te kunnen spelen op de wensen en de behoeften van onze klanten.

Voordat een machine in de verhuurvloot van OMEGA RENT wordt toegelaten ondergaat deze een aantal kritische tests. De resultaten van deze tests laten zien dat SNORKEL machines makkelijk zijn te gebruiken, een groot bereik hebben en bij eventuele defecten snel zijn te repareren. Dit alles zorgt ervoor dat SNORKEL zeer geliefd is onder onze klanten. De verhuur van SNORKEL machines door OMEGA RENT wordt door veel klanten aangeraden vanwege de lage storingspercentages en de wendbare, veilige machines.

OMEGA RENT en SNORKEL zijn al jarenlang partners. Er vindt een unieke kruisbestuiving plaats tussen de twee ondernemingen omdat de filosie van SNORKEL naadloos aansluit bij die van OMEGA RENT. Naast het verhuren van hoogwerkers van SNORKEL kunt u bij OMEGA SALES terecht voor de aanschaf van een SNORKEL machine. De medewerkers van de verschillende onderdelen van OMEGA GROUP hebben jarenlange ervaring met hoogwerkers, verreikers en steigers. Deze ervaring in combinatie de producten van SNORKEL zorgt ervoor dat OMEGA GROUP wordt gezien als een specialistische, betrouwbare partner met een zeer hoge klanttevredenheid.


SNORKEL HOOGWERKER VERHUUR OMEGA RENT

SNORKEL WEBSITE

KOOP EEN SNORKEL HOOGWERKER BIJ OMEGA SALES