Ommelift


► OMMELIFT HOOGWERKERS @ OMEGA RENT

OMMELIFT produceert hoogwerkers met een werkhoogte tussen 10,5 en 42 meter binnen de categorie van aanhangwagen hoogwerkers. OMMELIFT kent een lange traditie van het vervaardigen van hoogwaardige producten met de wensen en behoeften van klanten op de eerste plaats. Bij OMEGA RENT kunt u de OMMELIFT 1550A huren. Deze machine is geschikt voor meerdere klussen op hoogte waarbij een groot zijdelings bereik benodigd is.

OMEGA RENT (voorheen: HTN Verhuur) is dé specialistische partner voor de regio Westland als het gaat om het huren van hoogwerkers, verreikers of steigers. Of het nu gaat om huren voor klussen in de bouw, infrastructuur, evenevementsecor, tuinbouw of industrie, wij leveren uitstekend onderhouden en gekeurde hoogtewerkers en verreikers.

U kunt bij OMEGA RENT terecht voor vrijblijvend advies over welke oplossing het best bij uw klus past. Wanneer u voor langere tijd een machine wilt huren of als u regelmatig een machine bij ons huurt biedt het bedrijf u tevens een speciaal, op maat gemaakt tarief.

Verhuuraanbod