Omega


► OMEGA PLATFORMS HOOGWERKERS @ OMEGA RENT


Hoogwerker huren met maximale veiligheid en goed bereik op hoogte? OMEGA RENT heeft binnen de verhuurvloot naast de bekende merken ook eigen ontwikkelde en gebouwde machines uit de OMEGA serie. Deze hoogwerkers zijn speciaal gebouwd voor klussen waarbij een reguliere hoogwerker net te kort komt. Uiteraard gebeurt dit alles volgens de strengste normen, zodat u kunt zich kunt focussen op uw eigen klus.

OMEGA SOLUTIONS bouwt OMEGA hoogwerkers. De unieke manier van bouwen stelt u in staat om maximaal dynamisch te werken, waarbij OMEGA samen met gebruikers naar oplossingen zoekt. OMEGA SOLUTIONS richt zich bij het ontwerpen op gebruiksgemak en veiligheid. Dit heeft als voordeel dat u met OMEGA machines meer bereikt dan met reguliere machines.

Met 5 sterke merken is OMEGA een belangrijke speler op het gebied van hoogwerkers en verreikers. Door kennis te bundelen heeft het bedrijf in de loop der jaren een uniek concept ontwikkelt waarbij kwaliteit, deskundigheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. Dit zorgt voor het vermogen om voor elke situatie waarbij hoogtewerkers worden ingezet een oplossing te bieden. Uniek hieraan is dat OMEGA in staat is om collectief met de klant mee te denken.

Het bedrijf kenmerkt zich door een grote mate van expertise en kwaliteit. De medewerkers van de verschillende onderdelen van OMEGA hebben jarenlange ervaring met hoogwerkers, verreikers en steigers. Deze ervaring in combinatie een uitstekende service zorgt ervoor dat OMEGA wordt gezien als een specialistische, betrouwbare partner met een zeer hoge klanttevredenheid.


VERHUURAANBOD OMEGA
omega-banner-solutions
omega-banner-group