Niftylift


► NIFTYLIFT HOOGWERKERS @ OMEGA RENT

NIFTY is een grote speler op het gebied van aanhangwagen hoogwerkers. OMEGA RENT heeft te huur: De Niftylift 170 A. Deze aanhangwagenhoogwerker heeft een groot bereik (reikwijdte van meer dan 8 .7 meter), een werkhoogte van meer dan 17 meter en een platformcapaciteit van 200kg. Daarnaast zorgt deze aanhangwagen hoogwerker voor een veilige en stabiele werkplek op elke hoogte. De hoogwerker is zeer flexibel inzetbaar doordat deze makkelijk achter de auto te vervoeren is.

OMEGA RENT (voorheen: HTN Verhuur) is dé specialistische partner voor de regio Westland als het gaat om het huren van hoogwerkers, verreikers of steigers. Of het nu gaat om huren voor klussen in de bouw, infrastructuur, evenevementsecor, tuinbouw of industrie, wij leveren uitstekend onderhouden en gekeurde hoogtewerkers en verreikers.

U kunt bij OMEGA RENT terecht voor vrijblijvend advies over welke oplossing het best bij uw klus past. Wanneer u voor langere tijd een machine wilt huren of als u regelmatig een machine bij ons huurt biedt het bedrijf u tevens een speciaal, op maat gemaakt tarief.

Verhuuraanbod