MEC AWP


► MEC AWP HOOGWERKERS @ OMEGA RENT


OMEGA RENT verhuurt: MEC AWP (Aerial Work Platforms) hoogwerkers.

De beroemde hoogwerkers van MEC zijn prominent aanwezig binnen het verhuuraanbod van OMEGA RENT. Zij staan bekend om de uitstekende kwaliteit en maximaal rendement bij klussen op hoogte. Vooral de speedlevel series van dit toonaangevende merk zijn zeer geliefd bij ondernemers die moeten werken op ruwe terreinen. Dat komt omdat de speedlevel series een nieuwe manier van werken. De innovatieve manier van liften maakt dat deze machines qua toepassing kunnen worden gezien als een ruw terrein schaarhoogwerker. Deze hoogwerkers kun echter veel meer dan de klassieke ruw terrein hoogwerkers. Zij kunnen rijden op maximale hoogte, hebben een automatische stabilisator en zijn voorzien van grote contactpunten op de wielen. Dit alles maakt deze machines inzetbaar op verschillende soorten klussen.

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare MEC hoogwerker om te huren? Dan bent u bij OMEGA RENT voor de MEC hoogwerkers aan het juiste adres! Wij kennen de machines van MEC van binnen en van buiten, omdat onze OMEGA SALES afdeling importeur is van het merk voor onder andere de Europese markt.

In de loop der jaren heeft MEC een goede reputatie opgebouwd voor het ontwerpen en vervaardigen van een hoogwaardig assortiment van hoogwerkers. Al sinds de late jaren ’70 is MEC een begrip in de VS. Veiligheid, deskundigheid en innovatie staan voorop bij MEC en dat ziet men terug in de levensduur van de hoogwerkers.

Veiligheid en zekerheid zijn bij OMEGA RENT van groot belang. Daarom test OMEGA RENT de machines van MEC grondig voordat zij verhuurt kunnen worden. Dit zorgt voor maximale veiligheid en betrouwbaarheid van het materiaal dat u huurt bij OMEGA RENT.


mec-banner-verhuuraanbod
mec-banner-website
mec-banner-website-kopen