Holland lift


► HOLLAND LIFT HOOGWERKERS @ OMEGA RENT

In 1984 startte HOLLAND LIFT met het ontwikkelen en het bouwen van schaarhoogwerkers. Al in het begin stonden stabiliteit, robuustheid en veiligheid bij het ontwikkelen van al onze producten hoog in het vaandel. OMEGA RENT heeft de Schaarhoogwerker HL Y70-12 te huur in de verhuurvloot. HOLLAND LIFT heeft als doel om de klant naar een hoger niveau te tillen. Daarom zijn de engineers in de HOLLAND LIFT productiefaciliteit in Hoorn, continu op zoek naar manieren om het aanbod van schaarhoogwerkers verder te verbeteren.

OMEGA RENT (voorheen: HTN Verhuur) is dé specialistische partner voor de regio Westland als het gaat om het huren van hoogwerkers, verreikers of steigers. Of het nu gaat om huren voor klussen in de bouw, infrastructuur, evenevementsecor, tuinbouw of industrie, wij leveren uitstekend onderhouden en gekeurde hoogtewerkers en verreikers.

U kunt bij OMEGA RENT terecht voor vrijblijvend advies over welke oplossing het best bij uw klus past. Wanneer u voor langere tijd een machine wilt huren of als u regelmatig een machine bij ons huurt biedt het bedrijf u tevens een speciaal, op maat gemaakt tarief.

Verhuuraanbod