Haulotte


► HAULOTTE HOOGWERKERS @ OMEGA RENT

Sinds de oprichting in 1881, is Haulotte een toonaangevende fabrikant in het bouwen van machines voor het heffen van mensen en materialen. OMEGA RENT heeft de HAULOTTE STAR 10 in de verhuurvloot. Deze machine heeft een uitstekende manouvreerbaarheid in de kleinste ruimtes en heeft elektrische AC rijmotoren voor een soepele en progressieve besturing. De hoogwerker is simpel en slim te transporteren. Dit zorgt ervoor dat deze machine uitermate geschikt is voor de verhuur bij OMEGA RENT.

OMEGA RENT (voorheen: HTN Verhuur) is dé specialistische partner voor de regio Westland als het gaat om het huren van hoogwerkers, verreikers of steigers. Of het nu gaat om huren voor klussen in de bouw, infrastructuur, evenevementsecor, tuinbouw of industrie, wij leveren uitstekend onderhouden en gekeurde hoogtewerkers en verreikers.

U kunt bij OMEGA RENT terecht voor vrijblijvend advies over welke oplossing het best bij uw klus past. Wanneer u voor langere tijd een machine wilt huren of als u regelmatig een machine bij ons huurt biedt het bedrijf u tevens een speciaal, op maat gemaakt tarief.

Verhuuraanbod