Denka


► DENKA HOOGWERKERS @ OMEGA RENT

DENKA hoogwerkers staan bekend om hun lage gewicht en wendbaarheid. OMEGA RENT heeft de DENKA DL 25 te huur in de verhuurvloot. Deze aanhangwagen hoogwerker is zeer wendbaar en ook voor de moeilijk bereikbare plaatsen inzetbaar. DENKA hoogwerkers hebben een lage invloed op de ondergrond, dit heeft als voordeel dat bijna alle ondergronden geschikt zijn om mee te werken. Ook veiligheid is bij DENKA belangrijk. De ontwerpers houden hier dan ook veel rekening mee wanneer zij een machine ontwerpen en bouwen.

OMEGA RENT (voorheen: HTN Verhuur) is dé specialistische partner voor de regio Westland als het gaat om het huren van hoogwerkers, verreikers of steigers. Of het nu gaat om huren voor klussen in de bouw, infrastructuur, evenevementsecor, tuinbouw of industrie, wij leveren uitstekend onderhouden en gekeurde hoogtewerkers en verreikers.

U kunt bij OMEGA RENT terecht voor vrijblijvend advies over welke oplossing het best bij uw klus past. Wanneer u voor langere tijd een machine wilt huren of als u regelmatig een machine bij ons huurt biedt het bedrijf u tevens een speciaal, op maat gemaakt tarief.

Verhuuraanbod