Aichi


► AICHI HOOGWERKERS @ OMEGA RENT

 AICHI is een ontwerper en producent van zelfrijdende telescoophoogwerkers en schaarliften. De hoogwerkers worden al ruim 50 jaar gebouwd in Japan. Het bedrijf bestaat sinds 1962 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste producenten ter wereld. Het bedrijf wordt in Nederland vertegenwoordigd door Aichi Sales Office BV in Oosterhout. Zij zijn tevens vertegenwoordiger voor de Europese markt.

Omega Rent (voorheen: HTN Verhuur) is dé specialistische partner voor de regio Westland als het gaat om het huren van hoogwerkers, verreikers of steigers. Of het nu gaat om huren voor klussen in de bouw, infrastructuur, evenevementsecor, tuinbouw of industrie, wij leveren uitstekend onderhouden en gekeurde hoogtewerkers en verreikers.

U kunt bij Omega Rent terecht voor vrijblijvend advies over welke oplossing het best bij uw klus past. Wanneer u voor langere tijd een machine wilt huren of als u regelmatig een machine bij ons huurt biedt het bedrijf u tevens een speciaal, op maat gemaakt tarief.

 

Verhuuraanbod